Act criminal – primarul din Săcele acuză că i-a fost sabotată maşina...

Act criminal – primarul din Săcele acuză că i-a fost sabotată maşina de serviciu!

0 275

După ce luna trecută şi-a găsit prezoanele de la o roată desfăcute, Virgil Popa a constatat acum că i-au fost tăiate frânele. Convins că cineva îi vrea răul, edilul săcelean a depus plângere la poliție

După ce luna trecută şi-a găsit prezoanele de la o roată desfăcute, Virgil Popa a constatat acum că i-au fost tăiate frânele. Convins că cineva îi vrea răul, edilul săcelean a depus plângere la poliție.
Aici ar putea avea de aşteptat – Poliţia Săcele nu a finalizat nici acum incidentul din toamna anului trecut, când o jurnalista a reclamat că maşina i-a fost incendiată şi a indicat chiar şi suspecţii.
Virgil Popa regretă că nu a făcut plângere la Poliție în urmă cu trei săptămâni, când a găsit roata stângă față a mașinii de serviciu cu prezoanele complet desfăcute. A făcut-o acum când a constatat că a rămas complet fără frâne în trafic.
Mașina se află acum în curtea Primăriei Săcele, sub sigiliu, după ce Poliția Munciipală Săcele și serviciul criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov au făcut o primă constatare.

Agentul șef Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Brașov, confirmă că polițiștii au efectuat cercetarea în toate locurile în care autoturismul a fost staționat pe parcursul zilei și că investigațiile continuă sub instrumentarea parchetului competent.

În octombrie anul trecut jurnalista Onelia Pescaru acuza că persoane necunoscute i-au incendiat autoturismul parcat chiar în fața casei tot din Săcele. Poliția nu a finalizat cercetarea în acest caz.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.