Autobuzul turistic al Braşovului a efectuat vineri prima cursă

Autobuzul turistic al Braşovului a efectuat vineri prima cursă

0 350

Vehiculul similar altor autobuze care circulă în centrul istoric, este pus în circulaţie de RATBV şi va avea zilnic 10 curse. Turiştii au la dispozitie mijlocul de transport în principalele puncte de interes din buricul târgului

Vehiculul similar altor autobuze care circulă în centrul istoric, este pus în circulaţie de RATBV şi va avea zilnic 10 curse. Turiştii au la dispozitie mijlocul de transport în principalele puncte de interes din buricul târgului.

Prima plecare este de la ora 9.00, din Livada Poştei, din faţa Casei Baiulescu. Autobuzul opreşte în Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii, Liceul Andrei Şaguna. Aleea de sub Tâmpa, fostul magazin Universal, Primărie şi revine în Livada Poştei.

Autobuzul turistic va circula şi în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale. Unul dintre avantajele majore ale este că dacă te dai jos într-o anumită staţie, după exact o oră îţi poţi continua călătoria din punctul în care ai coborât.

Potrivit lui Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei, dacă va exista cerere, va fi introdus şi iarna, va fi suplimentat numărul de autobuze iar traseul va fi modificat.

Autobuzul este dotat cu instalaţie de aer condiţionat şi sistem wi-fi. În plus, în interior este montat un ecran LCD pe care rulează imagini şi informaţii scrise despre obiectivele turistice pe lângă care se trece, în limbile română, engleză şi franceză.

În autobuz există şi pliante cu informaţii pentru turişti. Orarul de circulaţie poate fi consultat în toate staţiile de pe traseu şi pe site-ul www.ratbv.ro .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.