Se joacă din nou tenis pe Olimpia!

Se joacă din nou tenis pe Olimpia!

0 316

Miercuri se redeschide oficial baza care va fi dotată şi cu nocturnă. Până luni, 18 iunie, pasionaţii vor putea chiar juca tenis gratis. Terenurile de tenis lăsate ani întregi în paragină au fost reamenajate

Miercuri se redeschide oficial baza care va fi dotată şi cu nocturnă. Până luni, 18 iunie, pasionaţii vor putea chiar juca tenis gratis. Terenurile de tenis lăsate ani întregi în paragină au fost reamenajate: au fost înlocuite toate echipamentele vechi, a fost curăţată zona de buruieni şi s-au împrăştiat 50 de tone de zgură.
Rămasă în paragină de trei ani şi fără niciun doritor care să o cumpere sau să o închirieze, baza este administrată de Consilprest, iar de săptămâna acesta miercuri vor fi deschise oficial şi terenurile de tenis.
Braşovenii care vor să joace tenis pot închiria terenul cu ora sau îşi pot face abonament.
Cei care îşi vor lua abonament, vor plăti de luni până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, 25 de lei/oră, iar între orele 18.00 şi 22.00, 40 lei/oră.
Sâmbăta şi duminica pe tot parcursul zilei tariful va fi de 40 lei/oră. Cei care nu îşi vor achiziţiona abonament vor plăti tarife cu 10 lei mai mari pe oră. De luni şi până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, 35 de lei/oră, iar între orele 18.00 şi 22.00, 50 lei/oră, ca de altfel şi sâmbăta şi duminica, spune Radu Jica – director Consilprest.
Baza este situată într-un decor de vis, chiar la poalele Muntelui Tâmpa, la cinci minute de centrul Braşovului. Consiliul Judeţean a devenit proprietarul ei în 2013, în urma falimentului clubului privat de tenis care o admistra. Din 2015 baza a fost lăsată în paragină. Consiliul Judeţean a încercat să o închirieze de mai multe ori, dar fără succes.
Baza are în dotare, pe lângă clădiri, şi mai multe terenuri de tenis şi este evaluată la 3 milioane de euro. Omul de afaceri Ion Ţiriac, care a învăţat să joace tenis pe terenurile de la „Olimpia“, a trimis Consiliului Judeţean, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele, o scrisoare de intenţie prin care şi-a manifestat interesul pentru baza sportivă însă a renunţat să mai cumpere baza pentru că i s-a părut prea scumpă.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.