Foștii colegi nu l-au uitat și au organizat a doua ediție a...

Foștii colegi nu l-au uitat și au organizat a doua ediție a ,,Trofeului Dan Vintilă”

0 284

Ani întregi a fost un exemplu de profesionalism și dăruire…Mulți ani a fost lângă sportul brașovean și românesc, a descins pe stadioane și în sălile de sport, și-a făcut cu pasiune meseria de gazetar sportiv…I se spunea ,,Juniorul”, pentru vitalitatea de care a dat dovadă mereu, pentru agerimea gândului și sufletului, chiar și la vârsta înaintată, pe care însă nu o afișa…Foștii colegi nu l-au uitat și i-au dedicat o competiție de fotbal-tenis, ajunsă acum la a doua ediție, dotată cu ,,Trofeul Dan Vintilă”. Circa 16 participanți, actuali gazetari sportivi, s-au întânit, și la această a doua ediție, pe terenurile de tenis de la Arena Dinamo Brașov, unde au disputat o competiție pasionantă, în memoria ,,Juniorului”. Invitați speciali au fost : actualul fotbalist Mugurel Buga, unul din simbolurile fotbalistice ale Brașovului și Marian Ivan, un fost percutant ,,vârf de lance”în echipa fanion a Brașovului.
Câștigătorul ,,Trofeului Dan Vintilă”, ediția a doua a fost Adrian Marica (Monitorul Expres), care a dispus în finală de Dan Neacșa (BZB). În finala mică, s-au confruntat Dan Ilieș (Monitorul Expres) și Andrei Moga (Olimpia CSU Brașov), victoria revenind primului. Dincolo de rezultate, este de amintit și de apreciat disponibilitatea de care au dat dovadă jurnaliștii prezenți la manifestare și faptul că, iată, cinstesc memoria celui care le-a fost, nu cu munt timp în urmă, un adevărat coleg de breaslă.
De menționat că evenimentul a fost sprijinit de președintele echipei de fotbal AS,,SR”Brașov, Vasile Dochița, dar și de fostul jurnalist Ciprian Jurubescu, care a fost și competitor.
D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.