Sala Polivalentă a Braşovului, în locul Stadionului Municipal, va avea minimum 10.000...

Sala Polivalentă a Braşovului, în locul Stadionului Municipal, va avea minimum 10.000 de locuri

0 251

Tema de proiectare a obiectivului a fost definitivată iar următoarea etapă este scoaterea la licitaţie a studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic. Consultanţii proiectului au fost specialiştii care au dezvoltat Sala Polivalentă din Cluj

Tema de proiectare a obiectivului a fost definitivată iar următoarea etapă este scoaterea la licitaţie a studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic.
Consultanţii proiectului au fost specialiştii care au dezvoltat Sala Polivalentă din Cluj.

Primăria a finalizat tema de proiectare pentru scoaterea la licitaţie a studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru construirea Sălii Polivalente pe terenul fostului Stadion Municipal.

Unul dintre avantajele Braşovului este suprafaţa generoasă de aproximativ 10 hectare de care dispune pentru construirea acestei săli. Reprezentanţii Primăriei susţin că acest lucru asigură o flexibilitate în elaborarea proiectului şi în amenajările exterioare – inclusiv parcări, zone verzi, zone de promenadă, terenuri de sport exterioare.

Sala omologată internaţionala va fi construită pe locul fostului Stadion Municipal şi va avea o capacitate de minimum 10.000 de locuri.

Sala Polivalentă va putea găzdui competiţii de tenis de câmp, tenis de masă, baschet, handbal, fotbal în sală, badminton, volei, floorball, box, atletism uşor, gimnastică, tir sportiv, haltere, scrimă, karate, judo, aikido şi alte sporturi posibile datorită modularităţii şi mobilităţii suprafeţei de joc şi a spaţiilor anexe.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.