Liga a patra, Brașov : Lidera, ASSR Brașov, o nouă victorie la...

Liga a patra, Brașov : Lidera, ASSR Brașov, o nouă victorie la scor

0 270

În etapa a 25-a a Ligii a patra de fotbal, Brașov, pe stadionul Carpați, s-a disputat un derby brașovean, între Colțea 1920 Brașov și ASSR Brașov. Lidera clasamentului, ASSR Brașov, s-a impus la scor, așa cum a făcut-o în ultimele meciuri : 4-0 (2-0). Golurile au fost înscrise de A. Damian (min. 1, 45 și 90) și Căpățână (min. 75). Partida a curs într-un singur sens, spre poarta gazdelor, în afara celor patru goluri marcate, lidera având numeroase oportunități de gol, unele ratate incredibil.
ASSR : A. Popa – Răduțoiu (Toader), Poverlovici, R. Damian, Rusu – Țuțu (Popescu), Cocan, Vârlan – Strătilă (Căpățână), A. Damian, H. Popa (Taraș).
În această partidă nu a jucat E. Popa, ușor accidentat, iar Țuțu a fost înlocuit acuzând, de asemenea, o ușoară accidentare.
,,A fost un meci pe care l-am controlat clar. Am ratat foarte mult, în continuare suferim la finalizare. Jucătorii trebuie să conștientizeze că fiecare fază trebuie tratată corespunzător, pentru a da gol. În general, sunt mulțumit că am obținut trei puncte, că am mai făcut un pas și sperăm ca până la finalul campionatului să nu pierdem niciun meci”, a spus antrenorul liderei, Florin Stângă
De remarcat că la și la acest meci a asistat patronul echipei, Simon Maurer, care a stat la marginea suprafeței de joc, savurând fiecare fază (foto)
ASSR Brașov are acum 69 de puncte. În etapa viitoare, pe stadionul Tineretului, lidera campionatului va juca un nou meci interesant, adversară fiind ACS Steagu Roșu Brașov.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.