Fotbal, Liga a patra, Brașov : Derby brașovean pe stadionul Carpați

Fotbal, Liga a patra, Brașov : Derby brașovean pe stadionul Carpați

0 545

Miercuri, 16 mai, se dispută o etapă intermediară în Liga a patra, Brașov, a 25-a, care programează și un meci derby, între echipe brașovene : Colțea 1920 – ASSR. Liderul nu va avea o misiune prea ușoară pe stadionul Carpați, din moment ce și în tur, pe ,,Tineretului”Colțea s-a ținut tare și a pierdut la limită, 1-2! Este de așteptat o dispută încinsă, în care ASSR Brașov are prima șansă, evident, dar nu-I va fi comod. Pentru acest meci, a fost delegat experimentatul arbitru Marian Barbu, din Făgăraș, iar observator al Asociației Județene de fotbal va fi Lucian Măiereanu. Celelalte întâlniri ale etapei a 25-a (ora de start a meciurilor este 18,00):
Carpați Berivoi – Precizia Săcele, Cetatea Homorod – Aripile Brașov, Olimpic Voila – Chimia Victoria, ACSM Codlea – Olimpic Zărnești, Inter Cristian – Inter Tărlungeni, ACS Steagu Roșu Brașov – Prietenii Rupea, Avântul Dumbrăvița – Voința Hurez
Înaintea acestei etape, ASSR Brașov este lidera ierarhiei, cu 66 de puncte, urmată de Precizia Săcele, 60 și Olimpic Zărnești, 58.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.