Noutăți la Primăria Ghimbav: Toma Dorel nu are voie să exercite funcţia...

Noutăți la Primăria Ghimbav: Toma Dorel nu are voie să exercite funcţia de primar

0 246

Este una din consecinţele măsurii controlului judiciar dispus de magistraţii Tribunalului Braşov în cazul edilului PSD din Ghimbav

Este una din consecinţele măsurii controlului judiciar dispus de magistraţii Tribunalului Braşov în cazul edilului PSD din Ghimbav.

Aceeaşi măsură preventivă cu durata de 60 de zile a fost luată de judecători şi împotriva contabilei Primăriei Ghimbav, Ana-Alina Geogean şi a Luciei Dulcinata, administratoarea unei societăţi comerciale.

Procurorii DNA Brasov îl acuză pe Toma Dorel de săvârşirea a şapte infracţiuni de abuz în serviciu după ce ar fi dispus achiziţionarea de stâlpi de iluminat, mobilier stradal şi servicii sau lucrări de amenajare şcoli şi terenuri de la societăţi comerciale controlate de alţi inculpaţi din judeţul Olt, cunoscuţi ca făcând parte din clanul Fluture.

Potrivit DNA, bunurile şi serviciile respective au fost achiziţionate la valori supraevaluate, în mod netransparent, neconcurenţial, fiind favorizate firmele controlate de inculpaţii din Olt.

În acest fel inculpaţii ar fi cauzat un prejudiciu bugetului local al Ghimbavului de aproximativ 18 milioane de lei.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.