Useristul Tudor Benga cere Consiliului Judeţean Brașov transparenţă în proiectul Aeroportului

Useristul Tudor Benga cere Consiliului Judeţean Brașov transparenţă în proiectul Aeroportului

0 262

Parlamentarul USR Tudor Benga solicită Consiliului Judeţean să facă public graficul de lucrări şi o proiecţie financiară clară pentru Aeroportul Braşov-Ghimbav

Parlamentarul USR Tudor Benga solicită Consiliului Judeţean să facă public graficul de lucrări şi o proiecţie financiară clară pentru Aeroportul Braşov-Ghimbav.
Deputatul braşovean susţine că guvernanţii nu susţin proiectul care ar aduce o dezvoltare rapidă zonei metropolitane a Braşovului.

Tudor Benga consideră că forul judeţean trebuie să prezinte transparent modul în care intenţionează să cheltuiască cele 155 de milioane de lei luate credit pentru finalizarea aeroportului.

Useristul braşovean taxează şi recomandarea Ministerul Transporturilor, care le cere autorităţilor braşovene să organizeze o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ai Ministerului Transporturilor pentru includerea proiectului în lista de priorităţi din Masterplanul General de Transport.

Deputatul Tudor Benga susţine că va reveni asupra solicitării de anulare a hotărârii de consiliu judeţean prin care a fost aprobat Studiul de Fundamentare pentru continuarea Aeroportului Internaţional Braşov.

În opinia lui Benga, studiul prezintă excedente bugetare pe următorii trei ani, neasumate de Consiliul Judeţean.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.