AS,,SR”Brașov, succes clar : 4-1 cu Inter Cristian; E. Popa a marcat...

AS,,SR”Brașov, succes clar : 4-1 cu Inter Cristian; E. Popa a marcat golul 100, pentru echipa brașoveană, în acest campionat!

0 305

Lidera Ligii a patra, Brașov, AS,,SR”Brașov, a jucat pe stadionul Tineretului, cu Inter Cristian, ocupanta locului 4 în clasament, în cadrul etapei a 20-a. Formația pregătită de Florin Stângă și Andrei Șanta a câștigat fără emoții, obținând o victorie lejeră : 4-1 (3-1). Semnalul unui succes clar a fost dat încă din primele minute, când echipa brașoveană s-a instalat confortabil în terenul advers, reușind o deschidere timpurie a scorului : era min. 7, când Damian a înscris din apropierea porții, după o centrare venită de la H. Popa, la capătul unei faze în care apărarea oaspeților e fost făcută șah mat, nu mai puțin de trei jucători brașoveni scăpând singuri spre poartă! Apoi, în min. 19, AS,,SR”Brașov și-a majorat avantajul, prin E. Popa, care a înscris în poarta goală, 2-0. A fost golul 100 al echipei brașovene în acest campionat! Gazdele au mai înscris încă o dată până la pauză, prin același E. Popa, din pasa lui Strătilă (min. 25). În min 26, oaspeții au marcat golul de onoare, prin golgheterul Feraru, care a speculat o eroare a apărării brașovene și a scăpat singur spre poarta lui A. Popa (3-1). Reușita oaspeților l-a nemulțumit pe antrenorul Brașovului, Florin Stângă, care a avut o ieșire nervoasă pe bancă…
În repriza secundă, AS,,SR”Brașov a mai marcat un gol, dintr-un penalty, transformat de H. Popa, după un fault comis asupra lui Strătilă, care a făcut o mare risipă de energie (4 – 1, min. 68).
O victorie logică și clară, la care și-au adus contribuția la AS „SR”: A. Popa – Răduțoiu, Căpățână (Toader), R. Damian, Rusu (Voicu) – Țuțu, A. Damian, Cocan (Vârlan)– Strătilă (Zota), E. Popa, H. Popa. Nu a jucat Poverlovici, suspandat

,,În felicit pe jucători pentru rezultat. Sunt însă foarte dezamăgit că am primit gol, însă sper ca jucătorii mei să fi învățat ceva din acest lucru. Trebuie să trateze mai serios toate meciurile și toate fazele de joc și să se respecte ca jucători. Altfel, cred că au făcut un joc bun și este important că am câștigat, iar la meciul următor doresc să respecte mai mult ceea ce le transmit”, a declarat antrenorul echipei brașovene, Florin Stângă.
În clasament, AS,,SR”Brașov este lideră, cu 54 de puncte
D. D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.