Baschet : Olimpia CSU Brașov – CSM Satu Mare, al doilea meci...

Baschet : Olimpia CSU Brașov – CSM Satu Mare, al doilea meci al semifinalelor Ligii Naționale (joi, 12 aprilie, ora 18,00)

0 262

A doua partidă a seriei Olimpia CSU Brașov – CSM Satu Mare, din semifinalele Ligii Naționale la baschet feminin, se va disputa joi, 12 aprilie, în Sala Sporturilor din Brașov. La general, CSM Satu mare conduce cu 1-0, după victoria clară realizată pe teren propriu, scor 101-60. Disputa se desfășoară după sistemul ,,cel mai bun din trei partide”, așa încât meciul de la Brașov poate fi decisiv pentru ambele echipe, pentru brașovence să rămână în cărți, iar pentru jucătoarele din Satu Mare, să se califice în finală, dacă înving.
Vom face tot posibilul să egalăm scorul la general și să ducem seria în meciul decisiv de la Satu Mare. Din păcate, venim după o evoluție nereușită, dar sper că acum vom avea o altă față. În primul meci am pierdut, dar diferența de scor nu este cea reală. Am fost în joc în primele 18 minute, dar când nu am mai putut face față jocului excelent făcut de gazde am schimbat strategia. Sunt convins că putem câștiga acasă și să ne dăm o șansă într-un eventual meci decisiv. Satu Mare este favorită certă din toate punctele de vedere, însă vom lupta până la capăt”, a declarat antrenorul Dan Calancea.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.