Toate punctele adunate sub Pietricica Neamțului : Futsal Ceahlăul – Colțea 1920...

Toate punctele adunate sub Pietricica Neamțului : Futsal Ceahlăul – Colțea 1920 Brașov 3-6 (3-2)

0 274

Au marcat pentru Colțea: Nicodim și Țicalo câte două reușite, Călugăreanu și Gavrilă câte un gol fiecare.

Singura echipă de futsal din Brașov, Colțea 1920, își continuă parcursul fără greșeală în liga a doua. Trupa condusă de Radu Burciu a ajuns la a patra victorie consecutivă după succesul înregistrat sâmbătă seara la Piatra Neamț. Colțea 1920 Brașov a câștigat jocul din runda a 16-a, disputat contra celor de la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 6-3 (2-3).

Meciul a început perfect pentru Colțea care și-a arătat intențiile ofensive și a deschis scorul după doar 12 secunde de joc prin Marius Nicodim. Molodvenii nu au renunțat la luptă și au egalat rapid, dar Adrian Călugăreanu i-a adus din nou în avantaj pe brașoveni prin golul înscris în minutul 7. Nemțenii au revenit în atac și au reușit să marcheze de două ori până la pauză, astfel că la odihnă s-a intrat cu Ceahlăul în avantaj de un gol, scor 3-2.

În partea secundă a existat o singură echipă pe teren. Colțea 1920 Brașov a făcut legea, a atacat și a reușit să egaleze prin Horațiu Gavrilă. În minutul 31, Cornel Țicalo i-a dus pe brașoveni în avantaj, scor 4-3, pentru ca cinci minute mai tâziu să-și treacă în cont dubla și să urce scorul la 5-3. Marius Nicodim a închis tabela la scorul de 6-3 și astfel Colțea 1920 Brașov a plecat de sub Pietricica Neamțului cu toate punctele puse în joc.

În runda următoare Colțea 1920 Brașov primește vizita formației Dinamo Leonardo Oradea. Jocul se va disputa duminică, 18 martie 2017, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.