Comisii mult mai active şi mai eficiente la PNL Braşov

Comisii mult mai active şi mai eficiente la PNL Braşov

0 259

Asta îşi doreşte noul secretar general al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal Braşov, Dragoş David

Asta îşi doreşte noul secretar general al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal Braşov, Dragoş David. La nivelul PNL Braşov funcţionează 15 comisii de specialitate care se reunesc periodic pentru a creiona şi propune proiecte consiliilor locale din judeţ.

Căt se va face din acest angajament?
Existența unor structuri care, în funcție de partid, se numesc comisii sau departamente, nu este o noutate. Acest lucru (o prevedere statutară) se regăsește la toate partidele, la toate eșaloanele, de cel național până la cel local. Noutatea care o aduce angajamentul lui David, in calitatea de secretar general al organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal Braşov, este intentia de a pune la muncă aceste structuri. O asemenea inițiativă nu poate fi decât benefică, prin asta va avea de câștigat atât membrii de partid, fiind astfel la curent cu modul în care se regăsește ideologia partidului și mai ales maniera în care aceasta va fi implementată în acțiunea politică și administrativă, cât și cetățenii. Poate că dl David va extinde această preocupare și pe direcția comisiilor de specialitate ale consiliilor locale și cel mai ales la cel județean. Dacă va fi așa, sigur vom vedea în PNL, la Brasov, o organizație de referință, dar și  cea mai puternică conducere colectivă a unui partid.

Dragoş David îşi doreşte ca specialiştii din aceste comisii să se implice şi mai mult şi în proiectele legislative.
Dragoş David îşi doreşte dezbateri la nivelul partidului astfel încât în momentul în care este publicată în Monitorul Oficial o lege sau ordonanţă de urgenţă să nu mai necesite modificări atât de dese. Un exemplu este legea salarizării care deşi a fost propusă în primăvara trecută încă necesită modificări.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.