Kitschul a mai dispărut, iubirea rămâne de Sf. Valentin

Kitschul a mai dispărut, iubirea rămâne de Sf. Valentin

0 283

De Valentine s Day, cadoul perfect a fost o vacanţă la Braşov. În ciuda vremii neprielnice, la orele dimineţii, plimbarea în centrul oraşului a fost un bun prilej pentru parteneri să-şi mărturisească din nou dragostea

De Valentine s Day, cadoul perfect a fost o vacanţă la Braşov. În ciuda vremii neprielnice, la orele dimineţii, plimbarea în centrul oraşului a fost un bun prilej pentru parteneri să-şi mărturisească din nou dragostea.

Semn că, dacă kitschurile au mai dispărut, iubirea rămâne, chiar şi în ambalaj occidental.
Importantă din Occident, unde este un reper important, sărbătoarea de Valentine s Day a prins şi în România şi mulţi îndrăgostiţi ţin să-şi mărturisească sentimentele cu un dar pentru sufletul pereche.

Dacă, în urmă cu câţiva ani, piaţa era invadată de kitschuri de toate formele cu mesaj „I love you”, ursuleţii, inimioarele, pluşurile roz sau roşii au cam dispărut.

Îndrăgostiţii par să fi trecut la următorul nivel. Un cuplu de tineri surprins ieri în centrul istoric mărturisea că a venit la Braşov special pentru a sărbători Valentine s Day.

Alţi braşoveni au preferat să-şi mărturisească dragostea cumpărând flori. Valentine S Day a trecut, urmează în 24 februarie Dragobetele, Ziua Îndrăgostiţilor pe stil românesc.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.