Sute de copii au descoperit „cine a furat fulgii de nea”

Sute de copii au descoperit „cine a furat fulgii de nea”

0 350

După vacanţa de iarnă, actorii teatrului „Arlechino” i-au purtat pe cei mici într-o călătorie printr-o lume magică. Candoarea copiilor a deschis inimile chiar şi celor mai întunecate personaje

După vacanţa de iarnă, actorii teatrului „Arlechino” i-au purtat pe cei mici într-o călătorie printr-o lume magică. Candoarea copiilor a deschis inimile chiar şi celor mai întunecate personaje.
Micuţul Tim pleacă să caute un brad pe care să-l ducă acasă şi sub care sora lui Mary bolnavă să-şi primească cadourile de Crăciun. Pentru a-şi duce la bun sfârşit misiunea, băieţelul trebuie să înfrunte multe provocări dar mai ales gerul năpraznic.
Tim trebuie să convingă pe rând mai multe personaje pentru a ajunge în cele din urmă la Crăiasa Zăpezii, bănuită că ar fi vinovată de lipsa fulgilor de nea. Simpatica păpuşă află totuşi că altcineva este responsabil de gerul crunt care pusese stăpânire peste tot.
Spectacolul a fost pus în scenă cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise la Teatru Arlechino.
Ziua Porţilor Deschise este una specială şi pentru actori, care trebuie să facă faţă zecilor de întrebări, venite din partea micilor spectatori.
Actorul Dan Zorilă consideră că în felul acesta feed-back-ul e mai rapid, nu suferă filtre de gândire prea profunde. „Copiii sunt direcţi, sunt franci, ne spun în faţă exact de gândesc şi reacţiile sunt pe măsură. Ştim cum să ne raportăm data viitoare dacă avem momente mai slabe pe care le simţim, simţim că-i pierdem trebuie să recuperăm”, mărturiseşte Zorilă.
Organizarea „Zilei Porţilor Deschise” a devenit deja o tradiţie la Teatrul Arlechino Braşov. Anul acesta de Ziua Culturii Naţionale evenimentul a ajuns la cea de-a opta ediţie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.