La sfârșitul săptămânii, mare meci de futsal la Brașov : Colțea...

La sfârșitul săptămânii, mare meci de futsal la Brașov : Colțea 1920 Brașov – Clujana Cluj-Napoca (duminică, ora 17,00, sala sporturilor)

0 301

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov a reușit un succes important, în penultima etapă a turului Ligii a doua, învingând cu 7-2, la Tg. Secuiesc. Au marcat pentru echipa brașoveană : Isac 4, Burciu, Țicalo și Radu. În urma acestui succes, Colțea 1920 Brașov ocupă poziția a doua a clasamentului, la patru puncte de liderul CFF Clujana Cluj-Napoca. „Am pregătit bine acest meci. Mă bucur că am plecat victorioși de pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Băieții au înțeles importanța acestui duel. Acum ne așteaptă meciul cu echipa Clujana Cluj, pe care sper să îl trecem cu bine. Așteptăm cât mai multă lume la sală. Să încheiem anul cu o victorie importantă care ne-ar păstra statutul de principală favorită la câștigarea campionatului Ligii 2 la futsal”, a declarat antrenorul-jucător Radu Burciu.
Trebuie precizat faptul că FRF a dictat o penalizare de patru puncte, împotriva echipei brașovene, care are acum 23 de puncte, față de 27 ale liderei.
În etapa viitoare, ultima a turului campionatului, se va disputa la Brașov derbyul primelor două clasate. Partida Colțea 1920 Brașov – CFF Clujana Cluj-Napoca va avea loc duminică, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.