Handbalistele de la Corona au încheiat sezonul cu o victorie clară :...

Handbalistele de la Corona au încheiat sezonul cu o victorie clară : 39-27, la București, cu Rapid

0 364

Echipa de handbal Corona Braşov a câştigat la scor, 39-27 (18-11) meciul jucat duminică, în deplasare cu Rapid Bucureşti, în Liga Națională. Chiar dacă gazdele au fost la cârma jocului în primele zece minute ale partidei şi au condus chiar şi la trei goluri diferenţă, pe parcurs, handbalistele Braşovului s-au mobilizat foarte bine şi nu doar că au recuperat handicapul dar au şi intrat la pauză cu un avans de şapte goluri. În partea a doua a meciului, Corona a arătat foarte bine, a jucat așa cum trebuia să o facă și în alte dispute şi a reuşit să îşi treacă în cont o victorie la scor, fiind folosite toate jucătoarele care au făcut deplasarea. Pentru Corona au marcat: Tiron 7, Chiper 6, Tîrcă 6, Buceschi 4, Neagu 3, Bloj 3, Tătar 3, Chiricuţă 2, Ciuciulete 2, Tiomescu 1, Bucur 1, Popa 1.

La finalul partidei, antrenorul Costică Buceschi a declarat că este o victorie de care echipa avea mare nevoie : „A fost un meci dificil cel puţin în prima lui parte, şi chiar nu credeam că vom ajunge să câştigăm atât de uşor. Fetele s-au mobilizat însă exemplar şi au surprins adversarul cu contraatac şi faza a doua, foarte bine realizate. Mă bucură faptul că au jucat colectiv, au dat drumul la minge, dar au dat şi la poartă când a trebuit şi au arătat ca o adevărată echipă. De asemenea, e bine că am putut da posibilitatea tuturor jucătoarelor să intre, pentru că e nevoie să fie prezente în joc. Trebuie să remarc poarta, care ne-a ajutat foarte mult şi a dat mare încredere echipei iar asta a dat atacului aripi. Avem mult de muncit pentru a demonstra că valoarea noastră este alta decât am arătat până acum şi tot ce îmi doresc este ca, după pauza pe care fetele o au, să ne pregătim cum trebuie, iar la reluarea campionatului să continuăm de la acest nivel psihologic la care ne aflăm astăzi”.

Handbalistele Coronei vor avea liber până în 27 noiembrie, urmînd ca apoi echipa să se reunească şi să combine antrenamentele de pregătire fizică cu cele tehnico tactice.
Campionatul Ligii Naționale se întrerupe, următorul meci al Coronei urmând să se dispute în ianuarie 2018, acasă, cu Dunărea Brăila.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.