Reduceri chiar şi de 90% la cărţi şi produse naturale!

Reduceri chiar şi de 90% la cărţi şi produse naturale!

0 293

Comercianţii online s-au întrecut în oferte de Black friday. După ce au aplicat discont-uri uriaşe la sute de produse, unii şi-au dublat vânzările faţă de anul trecut în numai câteva ore

Comercianţii online s-au întrecut în oferte de Black friday. După ce au aplicat discont-uri uriaşe la sute de produse, unii şi-au dublat vânzările faţă de anul trecut în numai câteva ore.
În cel mai mare depozit de carte din ţară, vineri a fost o zi extra plină. Fiecare comandă trebuie procesată cât mai repede aşa că toţi angajaţii au fost la serviciu. Comenzile au curs toată ziua, mai ales de pe telefonul mobil.
Laura Ţeposu, director dezvoltare platformă online, se aştepta vineri să intre peste 15.000 de comenzi pe care, toată echipa mobilizată va încerca să le livreze într-o săptămână.
Cele mai vândute 04.26 cărţi au fost cele cu discont-uri mari însă la fel de bine s-au vândut 04.02 bestsellurile, cărţile cadre 04.01. pentru copii, mai ales cele cu tematică de Crăciun.
Şi într-unul din cele mai mari magazine online de produse naturiste din ţară a fost forfotă mare. Suplimente şi remedii, cosmetice, produse apicole şi bio dar şi alimente sănătoase, toate au fost pe lista preferinţelor în cea mai bună zi de vânzări din an.
Foarte bine s-au vândut produsele cosmetice naturale dar mai ales cadre 06.36 alimentele bio, siropuri şi dulceţuri fine fără zahăr, conservanţi şi îndulcitori.

În topul vânzărilor de Black Friday rămân însă, şi la Braşov, produsele IT sau electrocasnicele, pentru care s-au făcut primele accesări pe online şi care sunt primele obiecte căutate în magazine.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.