Scandalul din catacombele Braşovului a continuat şi luni

Scandalul din catacombele Braşovului a continuat şi luni

0 554

S-a intervenit sau nu cu pickhamerul în catacombele de După Ziduri? Doar Poliţia Locală va şti după ce va face inventarul lucrărilor neautorizate din grote. Scandalul izbucnit vineri a continuat şi luni, fără să ca lucrurile să se lămurească

S-a intervenit sau nu cu pickhamerul în catacombele de După Ziduri? Doar Poliţia Locală va şti după ce va face inventarul lucrărilor neautorizate din grote. Scandalul izbucnit vineri a continuat şi luni, fără să ca lucrurile să se lămurească. Reprezentantul ONG-ului care a igienizat catacombele, fără să mai aştepte acceptul Primăriei, nu consideră că a făcut ceva ilegal:
Marian Aurel Arişanu, fost lider al PNG Braşov, recent eliberat din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă pentru şantaj, spune că a depus o cerere către Primăria Braşov şi s-a apucat să facă curăţenie, fără să mai aştepte acceptul edililor, şi fără să aibă înregistrat un ONG.

Consilierul FDGR Christian Macedonschi, spune însă că în catacombe s-au făcut mai multe lucrări decât cele de igienizare, în perspectiva amenajării unui spaţiu expoziţional.

Viceprimarul Laszlo Barabas anunţă că Primăria nu a autorizat nicio altă lucrare în afara celor de igienizare a catacombelor şi că va aplica sancţiunile legale în cazul în care va constata intervenţii neautorizate.

Primăria derulează După Ziduri o acţiune de selectare şi tăiere a copacilor şubreziţi d e ultimul episod de vânt foarte puternic de la Braşov şi are în plan igienizarea albiei pârâului Graft.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.