Derby braşovean, sâmbătă, în Liga a patra : AS ,,Steagu Roşu” Braşov...

Derby braşovean, sâmbătă, în Liga a patra : AS ,,Steagu Roşu” Braşov – Colţea Braşov (stadionul Tineretului, ora 11,00)

0 365

Derby-ul local din etapa a 10-a a Ligii a 4-a, AS ,,SR” Braşov – Colţea Braşov, va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Tineretului. Înaintea acestei partide, oficiali şi jucători ai echipei Colţea Braşov au oferit declaraţii. Cu acest prilej, s-a confirmat şi faptul că jucătorii de la Colţea vor beneficia de o primă de joc, în cazul unui rezultat favorabil. Cuantumul acesteia este de 1000 de lei de jucător!

Șerban Moraru, antrenorul echipei Colțea : .„Este un meci pe care îl așteptăm de mult, o partidă la care fiecare jucător al nostru se gândește de la începutul campionatului. E un stadion pe care nu mulți au avut ocazia să joace. Cred că întâlnim cea mai bună echipă de până acum, formația suporterilor, un duel pe care vrem să nu îl pierdem. Băieții sunt motivați, i-am văzut concentrați la antrenamente. Teoretic, AS «SR» este favorită, dar nu-i va fi ușor și eu am mare încredere că nu vom pierde. Cred că această primă de 1.000 de lei de jucător este una care nu s-a mai văzut la Liga 4. Aș vrea ca băieții să se gândească la importanța jocului, nu la bani”.
Marius Babeiu, căpitan Colţea Braşov : „Întâlnim o echipă bună, cei de acolo se antrenează zi de zi. Sunt orgolii mari, pentru că ste un derby al Braşovului. Vom da totul, vrem să arătăm ce putem. Cred că AS «SR» este favorită, jucăm pe terenul său. Pentru noi vin două meciuri în care ne jucăm șansele de promovare, care ne vor arăta dacă suntem pregătiți să promovăm sau nu”.
Bogdan Căucă, portar Colţea Braşov : „Este un meci dificil. Pentru mine, este unul aparte, pentru că pe stadionul Tineretului am crescut, am jucat. Am încredere în echipa noastră, vom da totul pe teren. Pe hârtie, gazdele sunt favorite, dar nu se va vedea acest lucru pe teren. Sper că fanii stegari o să mă primească bine, cât timp am fost acolo şi mi-am făcut treaba. Nu cred că prima de 1.000 de lei reprezintă o motivație suplimentară, cu sau fără aceşti bani, noi vrem să câștigăm”.
Ciprian Jurubescu, preşedinte Colţea Braşov : „Pentru mine, e o săptămână de vis. Suntem entuziasmați de faptul că există interes pentru formația noastră și pentru acest duel brașovean. Invit oamenii pe Tineretului, pentru a vedea un spectacol. Le-am cerut băieților să joace fotbalul pe care îl știu. Avem jucători de calitate. Orgoliile trebuie să fie doar pe teren. Noi cu cei din conducerea AS «SR» suntem în relații deosebite. Îi voi propune președintelui Vasile Dochița să vedem meciul împreună. Este o sărbătoare a fotbalului brașovean”.

De la echipa gazdă, am primit informaţii, de ordin administrativ :

Biletele se vor putea cumpăra doar în ziua meciului, de la casa de bilete, începând cu ora 10:00.
Prețurile biletelor sunt următoarele:
Tribuna 1: 10 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna Oficială: 30 lei
*Copiii până în 14 ani vor avea acces gratuit la Tribuna a 2-a.

Concurs cu tombolă și la acest meci!
În baza biletului achiziționat, unul dintre spectatorii prezenți la meci va câștiga prin extragere la sorți, un tricou de joc AS ”SR” Brașov, oferit de către sponsorul tehnic Acerbis Sport România. Extragerea va avea loc în pauza meciului, iar câștigătorul își va putea personaliza tricoul cu propriul nume și număr.
Urna mobilă.
Continuă strângerea banilor în urna mobilă pentru un tânăr supporter stegar Andrei I., care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, ce necesită operații la coloană și măduvă, apoi un program de recuperare. Urna mobilă va circula prin tribune în timpul meciului.

Meci demonstrative între grupele de 2009.
În pauza meciului, vor intra pe teren grupele de copii ale ambelor echipe – generația 009, conduse de Lucia Ghioc la AS ”SR” Brașov și Alex Ioniță la Colțea Brașov. pentru un scurt meci demonstrativ pe Tineretului.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.