Atacat de 3 indivizi după ce s-a fotografiat cu tricolorul la Sf....

Atacat de 3 indivizi după ce s-a fotografiat cu tricolorul la Sf. Gheorghe

Cosmin Iosub din Sfântu Gheorghe a devenit cunoscut după ce în 2014, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, s-a fotografiat cu drapelul tricolor în oraş. Atunci a primit numeroase ameninţări cu moarte pentru gestul său. Acum – mai precis pe 22 iulie, la ora 1 noaptea - tânărul a fost atacat în plină stradă

Cosmin Iosub din Sfântu Gheorghe a devenit cunoscut după ce în 2014, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, s-a fotografiat cu drapelul tricolor în oraş. Atunci a primit numeroase ameninţări cu moarte pentru gestul său.
Acum – mai precis pe 22 iulie, la ora 1 noaptea – tânărul a fost atacat în plină stradă de trei tineri care au vrut să îl bată pe motiv că „ar urî maghiarii”. Unul dintre ei a spus în maghiară «ăsta e Cosmin» şi i-a dat o palmă puternică peste faţă.
Cosmin a luat-o la fugă până la o dubă de jandarmi, care a pornit în urmărirea atacatorilor.
După câteva sute de metri, jandarmii i-au prins pe doi dintre ei.
Iniţial au negat că l-au lovit pe Cosmin după care au recunoscut şi au pretins că au făcut asta pentru că tânărul român îi «urăşte maghiarii». Jandarmii au realizat repede situaţia şi i-au condus pe cei doi la secţie.

Vifor Rotar & Horia D.R.Cosmin, devenit cunoscut după ce s-a fotografiat cu tricolorul de Ziua Maghiarilor, a fost lovit pe o stradă din Sfântu Gheorghe de unguri

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.