Fetele de la CSU Braşov s-au impus la Transylvania Basketball Tournament

Fetele de la CSU Braşov s-au impus la Transylvania Basketball Tournament

0 276

În faţa unor echipe formate din amatori, junioarele echipei braşovene nu au avut probleme şi au câştigat toate partidele la diferenţe mari, fără să forţeze. În întrecerea masculină, Royal Holloway a învins colegiul Westminster cu 68-47.

În faţa unor echipe formate din amatori, junioarele echipei braşovene nu au avut probleme şi au câştigat toate partidele la diferenţe mari, fără să forţeze.
În întrecerea masculină, Royal Holloway a învins colegiul Westminster cu 68-47. În finala fetelor, Maria Ferariu şi-a condus excelent coechipierele şi CSU s-a distanţat încă din debutul partidei.
Cu toate că Nenad Marinkovic a făcut numeroase schimbări, braşovencele s-au impus clar, scor final 60-30 şi au câştigat prima ediţie a întrecerii feminine.
Nenad Marinkovic, antrenor CSU Braşov, i-a felicitat pe organizatorii turneului pentru că au reuşit să aducă la Braşov trei echipe din Anglia.
Maria Ferariu a fost declarată şi MVP-ul turneului, după ce echipa sa a învins cu 47-30 colegiul Kent, cu 49-30 pe fetele de la SOAS, cu 55-24 Royal College, 77-23 în al doilea meci cu Kent, caer a contat pentru semifinalele competiţiei, pentru ca în finală să se impună cu 60-30 în faţa celor de la Royal, după 44-21 la pauză.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.