Un mare regizor european il ataca direct pe miliardarul rapace Soros

Un mare regizor european il ataca direct pe miliardarul rapace Soros

0 383
Nimeni nu i-au spus-o direct,  in  fatza: miliardarul care s-a imbogatit din tunuri financiare si speculatii de bursa , evreul de origine maghiara,
Gyorgy /George Soros
, prin politicile sale „democratice” a contribuit mult la declansarea dramaticei  crize a migrației. A fost o scânteie care a zguduit Europa prin „societatile deschise” care au acordat sprijinul propagandistic, dar si subteran financiar pentru libertatea de circulație. TRecand prin filtrul artistic de film celebrul regizor sârb Emir Kusturica a revendicat cu argumentul artei imaginii acest adevar.

Regizorul a vorbit la Euronews, la Bruxelles, unde a participat la evenimentul de deschidere a festivalului filmului balcanic Trafik.
Cuvintele lui  erau un ecou la cele cele ale prim-ministru ungar Viktor Orban, care anul trecut l-a acuzat Soros ca încearcă să submineze națiunile europene, prin încurajarea imigrației.
De asemenea, el a spus deschis că Uniunea Europeană este reglementată nedemocratic într-un stil pur sEmir Kusturicaovietic de oficiali nealeși și reprezintă doar interesele companiilor multinaționale.
Prăbușirea Uniunii Sovietice a determinat, incredibil, o scădere a principiilor democratice din întreaga lume, a adăugat Kusturica.
Prin urmare,intr-un asemenea climat, el vede posibila aderare a Serbiei , cu rezerve. Socialismul nepervertit ar fi o cale mai lesnicioasa si mai echitabila de ieșire din criza fata  de guvernanță corporativă de astăzi – a declarat Kusturica.
Producatorul de film a explicat, de asemenea, fara complexe ceea ce el crede,ca si multi din Europa, cine este de fapt in spatele celor mai recente atacuri teroriste din Europa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.