Ultimul amical înaintea debutului campionatului : FC Brașov Steagu Renaște – Sepsi...

Ultimul amical înaintea debutului campionatului : FC Brașov Steagu Renaște – Sepsi II Sf. Gheorghe 5-3 (1-2)

0 95

Pe stadionul Tineretului s-a disputat ultimul meci amical al echipei FC Brașov Steagu Renaște, înainte de startul campionatului ligii secunde de fotbal. Noua echipă a Brașovului a avut ca adversară echipa secundă a clubului Sepsi Sf. Gheorghe, antrenată de Sandu Andrași și formată din foarte mulți jucători tineri, care activează în Campionatul Național U 19. Meciul a fost dominat de echipa brașoveană care a și deschis scorul (1-0). Până la finalul primei reprize, oaspeții au egalat și apoi au preluat conducerea, printr-un gol frumos, marcat cu un șut de la distanță, în ultimele secunde ale primei părți (1-2).

Festivalul golurilor a continuat și în repriza secundă, când a fost 2-2, 2-3, 3-3, 4-3 și 5-3, scor final. În ultimele minute, echipa brașoveană a înscris de trei ori, pe fondul căderii echipei oaspete, datorită, în principal lipsei de experiență a jucătorilor foarte tineri pe care i-a aliniat. De la FC Brașov a ieșit în evidență, în mod deosebit Mihalcea, care s-a întors acasă și a dorit să-și continue cariera la noua echipă a Brașovului.

După acest meci, conducerea clubului brașovean își va concentra atenția asupra multiplelor probleme pe care le mai are de rezolvat, probleme legate de infrastructură, administrative sau tehnice. Aceasta, pentru ca startul sezonului să fie unul corespunzător și din punct de vedere al imaginii, pentru că meciul inaugural va fi televizat : FC Brașov Steagu Renaște – Viitorul Pandurii Tg. Jiu (duminică, 1 august, ora 12,00).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.