Silviu Dumitrescu s-a impus în Trofeul TOTAL Brașov, a treia etapă a...

Silviu Dumitrescu s-a impus în Trofeul TOTAL Brașov, a treia etapă a Campionatului Național de Viteză pe Traseu Montan

0 185

A treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul TOTAL Brașov,  desfășurată week-end-ul trecut, pe drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov, a fost câștigată de pilotul Silviu Dumitrescu. Trofeul TOTAL Brașov a adunat peste 80 de concurenți la start și foarte mulți fani pe marginea traseului. Învingătorul a reușit un timp excelent în a doua manșă de concurs, care l-a propulsat pe prima treaptă a podiumului de premiere. Emil Nestor a terminat pe locul doi, la o diferența cumulată de 2,275 secunde în urma lui Dumitrescu, în timp locul 3 i-a revenit lui Lucien Hora.  De remarcat că Lucien Hora a câștigat în debutul acestui sezon, prima etapă, de la Râșnov, iar Emil Nestor a reușit să învingă în etapa secundă a campionatului, de la Cheile Grădiștei.

Pilotând o Norma M20 FC, Emil Nestor a obținut cel mai bun timp al primei manse de concurs, fiind mai rapid cu aproape două secunde și jumătate decât Lucien Hora. Însă, între cei doi s-a interpus Silviu Dumitrescu, mai lent cu o secundă decât Nestor. Dumitrescu a avut o evoluție excelentă pe urcarea finală, parcurgând traseul în 2 minute și 14,251 secunde, cel mai bun timp al întregului weekend. Emil Nestor nu a reușit să își îmbunătățească timpul în manșa a doua de concurs și a fost nevoit să se mulțumească cu al doilea loc în această etapă. Cu monopostul Lola B99/50, Lucien Hora a avut un rezultat mai bun în manșa secundă de concurs, însă timpul pierdut pe prima nu i-au permis să urce mai sus de al treilea loc al clasamentului general.

Trofeul TOTAL – Brașov a fost organizat de Clubul Sportiv Auto Blic Brașov sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a fost susținut de TOTAL România în calitate de partener principal.

Următoarea etapă a Campionatului Național ,, Cupa Reșița” este programată în 29-30 iunie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.