Schioarea brașoveană Ania Caill ia startul în Cupa Mondială la Cortina d’Ampezzo

Schioarea brașoveană Ania Caill ia startul în Cupa Mondială la Cortina d’Ampezzo

0 79

Ania Caill, schioarea legitimată la Corona Brașov, continuă seria participărilor în Cupa Mondială, după ce a concurat la jumătatea lunii ianuarie la Cupa Mondială de la Zauchensee, Austria. Schioarea (foto, alături de antrenorul Ionuț Achiriloaie), va lua startul în ambele probe de viteză: coborâre și super uriaș și se va înfrunta cu cele mai puternice sportive din lume în aceste probe.

În 2022, Cupa Mondială de schi feminin revine la Cortina d’Ampezzo, după ce stațiunea a găzduit Campionatele Mondiale de schi în februarie 2021. Competiția de coborâre va avea loc pe 22 ianuarie, în timp ce pe 23 ianuarie schioarele vor concura pe traseul de super-G.

În cele două antrenamente oficiale cronometrate, în proba de coborâre, desfășurate ieri și astăzi la Cortina d’Ampezzo, Ania a sosit la o diferență de +4,84s, respectiv +4,73s față de primul timp.

La Cupa Mondială de la Zauchensee, în proba de coborâre, Ania s-a clasat pe locul 43, la o diferență de +4.23 secunde de câștigătoarea probei. La super uriaș a ocupat locul 45 la o diferență de +4.19 secunde față de primul loc.

Ania se află în Top 100 ale celor mai bune schioare în proba de coborâre.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.