Omule din diaspora! Tu votezi PNL-USR, ca să ne taie nouă veniturile!

Omule din diaspora! Tu votezi PNL-USR, ca să ne taie nouă veniturile!

0 160

Multe se mai postează pe facebook după aceste alegeri europarlamentare. Ecourile prelectorale nu s-au stins ci sunt dublate de reacții noi care rezultat a ultimelor declarații ale sefilor politici care au fost „plasați în topul” câștigătorilor, din căte se pare, nu prin vot ci prin manipularea softurilor de catre cei din STS. Dovezile fraudelor de la ultimul scrutin sunt confirmate și de faptul ca după aproape o luna rezultatele nu sunt validate oficial de instituțiile abilitate.
Rezultatele din diaspora au confirmat ruperea românilor plecați din țară față de o ralitate la care „detaliile” nu se prea văd de la distanță. Votul masiv acordat celor de la USR&PLUS nu scapa nesancționat.
Florentin Saru: idiotii care au votat impotriva psd si care sunt plecati din tara, vor fi primii care vor avea de suferit !!!!
Daca actuala opozitie se va tine de cuvant si va taia salariile si pensiile (in cazul in care vor castiga alegerile si in tara ca cele europarlamentare)!

Tu votezi PNL-USR,ca sa ne taie noua veniturile! Daca am vota noi salariul tau din Germania ar fi corect?

Diasporezii vor avea de suferit dublu, deoarece vor fi obligati sa trimita in tara bani mai multi pentru cei ramasi acasa carora li s-au taiat pensiile si salariile, dar si pentru a-i tine in carca pe migrantii si imigrantii arabi, din tarile ue (asta insemnand taxe mai mari platite in UE) !!!!
Ce ati facut cu viata voastra si a celor ramasi in tara, domnilor diasporezi?? ipocritilor si avarilor si bolnavilor de avere !!!!!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.