Încă mai crezi că prin vot schimbi ceva în loc să te...

Încă mai crezi că prin vot schimbi ceva în loc să te înarmezi odată cu bâte, furci și molotoave!!

0 118

„Cam de câte indicii mai ai nevoie să înțelegi că nu mai trăiești într-o democrație,
ci într-o dictatură și că e cazul să te deștepți naibii odată, băi române, și să pui mâna pe ghioagă?”

De la muïe, fasciștii au ajuns la rangă, însă tot ei spun că ceilalți sunt mârlani, spălați pe creier, dobitoace știrbe, subspecii.
Probabil scuza lor e că erau niște educați, niște finuți, niște academicieni și conferențiari doctori până când gazele de la 10 august le-au schimbat ADN-ul.

Când politica si administrația au ajuns să se facă în 2021 cu muïa și cu ranga sub #nuluamprizonieri și când în gura lui Caramitru se uită și cine nu vrea, să mai ai pretenția unui dialog civilizat sau să mai crezi că prin vot schimbi ceva în loc să te înarmezi odată cu bâte, furci și molotoave e prostie pură.

Când parlamentul e doar de formă, opoziția nu există, societatea din civilă a devenit servilă, presa organ de represiune și de propagandă, președintele despotic, guvernul incompetent, fascistoid și zbir cu contribuabilii de rând, toate astea pe fondul unui capitalism sălbatic, nereglementat și al unui trai nedrept și nedemn dictat de servicii timp de trei decenii, la care s-a mai adăugat și pandemia, dar doar pentru căței, care a evidențiat si mai mult pe toate de mai sus, cam de câte indicii mai ai nevoie să înțelegi că nu mai trăiești într-o democrație, ci într-o dictatură și că e cazul să te deștepți naibii odată, băi române, și să pui mâna pe ghioagă?
Dacă tot nu pricepi, atunci pune-ți-o pe cruce ca s-o lași cu limbă de moarte copiilor: “Din cauza Netflixului, a lui Cîțu și a unei gripe botoxate pe steroizi m-am căcat pe mine și pe viitorul vostru.”

Autor: Vlad Tărlungeanu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.