Handbal : victorie lejeră a Coronei Brașov, în etapa a 11-a a...

Handbal : victorie lejeră a Coronei Brașov, în etapa a 11-a a Diviziei A

0 146

Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași” a găzduit astăzi, 22 ianuarie, meciul de handbal feminin dintre CSM Corona Brașov – ACS Spartac Bucuresti, din etapa a 11-a a Diviziei A, seria A.

Aflată înaintea rundei pe locul al treilea în clasament, Corona a trecut, lejer, de ultima clasată, cu scorul de 56-16 (29-5) și a avansat pe poziția secundă, după liderul CSM Galați.

Până în prezent, Corona are 9 partide jucate, cu șapte victorii, un egal și o înfrângere, iar ACS Spartac București nu a reușit nicio victorie în acest campionat.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Cristina Iordachi 10 goluri, Valentina Soreanu 9, Brigitta Bitay 7 goluri, Bianca Voica 6,  Gabriela Dumitrașcu 5, Monica Barabaș 4, Sarah Darie 4, Ana Vacariu 3, Medena Păcurariu 2, Diana Golanu 2, Patricia Moraru 2, Szidonia Ordog 2.

În etapa a 12-a, pe 30 ianuarie, Corona va juca în deplasare, pe terenul celor de la Unirea Slobozia. Formația din Slobozia se afla pe locul 4 înaintea etapei a 11-a, cu 19 puncte acumulate din 8 meciuri (6 victorii, un egal și o înfrângere).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.