Handbal : Corona Brașov revine din vacanţă, cu noutăți în lot și...

Handbal : Corona Brașov revine din vacanţă, cu noutăți în lot și pe banca tehnică

0 158

Echipa de handbal Corona Braşov se va reuni, luni, pentru primul antrenament după vacanţă. De această dată, handbalistele Braşovului vor face prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Ion Crăciun şi a noului antrenor secund, Marius Novanc, cel care va avea şi rolul de preparator fizic al echipei. Pe banca tehnică a Coronei a rămas în continuare şi Gică Anton, cel care s-a ocupat sezonul trecut pe pregătirea portarilor. În această vară, Corona a transferat coordonatorul echipei naţionale, Cristiona Laslo, de la Buducnost, precum şi pe extrema Ivona Pavicevic, de la aceeaşi echipă. Acesta din urmă va lipsi însă de la primul antrenament, ea urmând să sosească luni după amiază, în România De asemenea, în prima parte a pregătirii, de la echipă va lipsi şi Eliza Buceschi, jucătoare care îşi face recuperarea la Târgu Mureş.

În primele trei zile, jucătoarele vor efectua vizita medicală şi vor da câteva teste fizice, urmând ca la finalul săptămânii echipa să plece pentru 10 zile, în cantonament la Lăzarea, acolo unde se vor îmbina antrenamentele fizice cu cele cu mingea în sală.

Multe meciuri amicale

La revenirea la Braşov, pe handbaliste le aşteaptă un program de meciuri amicale, atât în deplasare cât şi pe teren propriu. Astfel, în perioada 2-3 august, Corona Braşov va participa la un turneu amical la Râmniciu Vâlcea, alături de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova şi HC Zalău. Competiţia se va desfăşura după următorul

program: vineri, 2 august: 10.00, SCM Craiova – Corona Braşov; ora

12.00, SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău; 17.30: HC Zalău – Corona

Braşov; 19.30: SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova; sâmbătă, 3

august, 10.00: FC Zalău – SCM Craiova; 12.00: SCM Craiova – Corona Râmnicu Vâlcea .

În săptămâna următoare, Corona se va deplasa la Craiova, unde va participa la „Cupa Craiovei”, alături de Gloria Bistriţa, CSM Slatina şi echipa gazdă, SCM Craiova.

Tot în luna august va fi organizat un turneu la Braşov iar pe finalul lunii este foarte posibil ca echipa să încheie jocurile amicale cu un turneu în Croaţia, organizat de Podravka. Sezonul 2019-2020 al Ligii Naţionale va începe pe 31 august.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.