Handbal : Corona Brașov, eșec la Piatra Neramț, în runda a...

Handbal : Corona Brașov, eșec la Piatra Neramț, în runda a 5-a din Divizia „A

0 41

În Sala Sporturilor din Piatra Neamț, CSM Corona Brașov a înregistrat o înfrângere, 28-29, la pauză 14-18, în fața gazdelor de la HCF, într-o întâlnire  contând pentru etapa a 5-a a ligii secunde

„Nu avem nicio scuză! Am primit o lecție de dăruire și ambiție din partea echipei din Piatra Neamț. Noi avem impresia că doar tricourile joacă. Numele Corona Brașov a ajuns sus datorita unor generații anterioare care au muncit pentru a ajunge la performanță. Nu sunt cuvinte mari, ci doar realitate. La fel de vinovați suntem și noi, staful tehnic! Totul a devenit acum foarte greu, adevărat e că încă suntem la mâna noastră, dar începuturile de meciuri ne sunt dezastruoase. De fiecare dată intrăm cu nasul pe sus și apoi alergăm după adversari!”, a comentat Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Ana-Maria Vacariu 10 goluri, Patricia Moraru 4, Jelena Terzic 4, Flavia Munteanu 3, Cristina Iordachi 3, Sarah Darie 2, Bianca Voica 1, Gabriela Alexandra Dumitrașcu 1.

Următorul meci al Coronei va fi acasă, vineri 22 octombrie (ora 12), în compania formației CS Știința Bacău.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.