FC Braşov U16, victorie mare, la Bacău

FC Braşov U16, victorie mare, la Bacău

0 65

Victorie mare pentru juniorii de Under 16 de la FC Braşov în Liga Elitelor. Tinerii braşoveni s-au impus în deplasarea de la Bacău, în meciul cu principala echipă cu care jucătorii noştri se bat pentru primul loc al seriei, FC Bacău. Braşovenii au trecut cu 3-2 după o a doua repriză excepţională, asta pentru că la pauză moldovenii conduceau cu 1-0.

Pentru FC Braşov U16 au marcat Sebastian Racz de două ori şi Vlad Cioriia dintr-un penalty scos de acelaşi Sebastian Racz.

O victorie muncită şi pe deplin meritată împotriva unei echipe foarte bune a seriei, cu copii selecţionati din toată zona Moldovei. Chiar dacă prima repriză nu fost aşa cum ne-am fi dorit, fiind conduşi cu 1-0, în urma unor discuţii mai bărbăteşti cu băieţii, aceştia au avut o altă atitudine şi determinare în partea a 2-a a jocului. Am reuşit să întoarcem rezultatul de la 1-0 şi 2-1 pentru adversari. Îi felicităm pe toţi, mai ales pentru repriza a 2-a, în care am arătat că suntem un grup unit şi puternic. Forţa grupului este întotdeauna mai puternică decat orice! Încă mai avem mult de muncă, suntem pe un drum ascendent, FC Brasov trebuie să revină cât mai repede pe harta fotbalistică”, a spus la finalul meciului Ionuţ Mitroi, antrenor U16

Antrenorii braşoveni Mitroi și Cristescu, au început în următoarea formula: Chiriac în poartă, Ciucă, Dascălu, Pandele, Sezer, Chelaru, Oprea, Sebastian Popescu, Marco Popescu, Sebastian Racz şi Cioriia. Rezerve pentru acească partidă au fost: Cojocaru, Galliano, Lazăr, Vajoi, Răuţă, Bogdan Racz, Moroe, Dima şi Chiţu. 

Cu această victorie FC Braşov a acumulat 22 de puncte din 8 etape în seria 1 a Ligii Elitelor U16.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.