Braşov: 55 percheziţii domiciliare pentru tutun de contrabandă

Braşov: 55 percheziţii domiciliare pentru tutun de contrabandă

0 56

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov efectuează 55 percheziţii domiciliare, în această dimineață, într-un dosar penal de contrabandă cu produse accizabile, respectiv tutun.
Acțiunea are loc sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

Cele 55 de percheziţii domiciliare sunt făcute pe raza județelor Brașov, Ilfov, Călărași, Ialomița, Vâlcea precum și în municipiul București.

„Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2019, mai multe persoane ar fi deținut/ar deţine la domiciliile lor sau în alte locaţii cu destinaţie specială de depozitare, tutun, pe care ulterior l-ar fi comercializat către persoane din toată ţara, deși cunoșteau faptul că acesta provine din contrabandă”, se explică într-un comunicat remis de IJP Brașov.

Alături de polițiști din cadrul IJP Brașov, în acțiuni sunt angrenați polițiști de la Inspectoratele de Poliţie din județele pe raza cărora se vor desfăşura percheziţiile și de la Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi luptători din cadrul SIAS -IGPR, Serviciul de Acțiuni Speciale Bucureşti şi Sserviciul de Acțiuni Speciale Braşov.
Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Directiei Operațiuni Speciale din Poliția Română.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.