Agentia brasoveana ITINERIS ONLINE a devenit VIAROMANIA

Agentia brasoveana ITINERIS ONLINE a devenit VIAROMANIA

0 255

Agentia brasoveana de turism Itineris Online si-a schimbat statutului, motiv pentru care si denumirea a fost modificata dupa cum se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii.
VIAROMANIA este noua denumire a Agenției de Turism ITINERIS ONLINE. Modificarea a devenit operativa incepand cu data de 1 iulie 2010 cand a fost emisa noua Licenta de Turism de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania.
Odata cu schimbarea denumirii, Agenția de Turism VIAROMANIA și-a modificat și tipul licenței devenind agenție de turism TOUROPERATOARE, numarul de licența ramanand același: 5197.
Portalul de promovare turistica www.viaromania.eu, cu sediul in Brasov, a fost lansat la sfarsitul anului 2007 devenind in scurt timp un punct de referinta pe internetul romanesc atunci cand vine vorba de rezervarea unei vacante la unitatile de cazare din Romania. Pe langa faptul ca ofera cel mai mare numar de hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier din Romania, rezervarile se pot face atat prin intermediul propriei agentii de turism, cat si direct la proprietarii unitatilor de cazare.
Exceptand noua denumire și tipul licenței, toate informațiile de contact și de identificare ale companiei au ramas neschimbate.
Sediul agentiei este in Brasov insa toata activitatea se desfasoara exclusiv online (rezervare, informare, eliberare documente de calatorie, facturare, plati etc.).
Pentru rezervari prin intermediul agentiei sau informatii foloseste informatiile de contact aflate pe pagina hotelului sau ofertei turistice care te intereseaza.
Rezervarile online se pot face non-stop iar pentru rezervari telefonice sau informatii operatorii va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:30.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.