Elevele lui Bogdan Burcea trag tare la malul marii

Elevele lui Bogdan Burcea trag tare la malul marii

0 585

Timp de 10 zile, antrenorul principal Bogdan Burcea va pune accentul mai mult pe acumularea fizica, in conditiile unui sezon extrem de dificil, in care se va juca doar tur-retur, in care brasovencele nu-si pot permite prea multi pasi gresiti

Handbalistele de la Corona se afla in cantonament in statiunea Olimp. Din lotul deplasat la malul marii lipsesc Adriana Tacalie si Dana Ratiu, aflate in program de recuperare dupa accidentari, si cele sapte junioare – Daciana Hosu, Sorina Tirca, Ana Berbece, Daria Bucur, Cristina Cretu, Claudia Lacatus si Ana Lopataru), care participa alaturi de nationala de junioare a Romaniei la FOTE (Georgia) si la Campionatul European din Macedonia. Din 15 august la pregatirea echipei se va alatura si Adriana Tacalie, care a stat departe de teren din cauza unei operatii la umar.

Timp de 10 zile, antrenorul principal Bogdan Burcea va pune accentul mai mult pe acumularea fizica, in conditiile unui sezon extrem de dificil, in care se va juca doar tur-retur, in care brasovencele nu-si pot permite prea multi pasi gresiti. handbal bv

Dupa cantonamentul de la mare, Corona va incepe seria jocurilor amical. Primul meci de verificare este programat in data de 1 august, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi“ in compania echipei CSM Cisnadie. In perioada 6-7 august, brasovencele vor participa la un turneu la Cluj, acolo unde participa si Universitatea Craiova, HCM Rimnicu Vilcea, CSM Ploiesti, CSM Bistrita, Universitatea Cluj si Corona.
Peste o saptamina – in perioada 14-15 august, Corona organizeaza pe teren propriu un patrulater la care vor mai participa Universitatea Cluj, Dunarea Braila, HCM Rimnicu Vilcea si Corona. Inaintea cu doar citeva zile de startul in noul sezon, in perioada 20-23 august, echipa antrenata de Bogdan Burcea si Dumitru Berbece va participa la „Bucharest Trophy“, alaturi de echipe de top din Europa: Buducnost, Vardar Skopje, Rostov Don, HCM Baia Mare, Corona, CSM Bucuresti.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.