Ţălnar : ,, Arbitrul a recunoscut că a fost henţ, dar mi-a...

Ţălnar : ,, Arbitrul a recunoscut că a fost henţ, dar mi-a zis că nu a dat penalty, pentru că imi dăduse deja unul”(!!)

0 407

Meciul FC Braşov – Foresta Suceava , încheiat cu 2-1 pentru echipa gazdă, a avut destul suspans dar şi faze controversate. La acest din urmă capitol se înscrie şi o fază în prima repriză, când la o minge trimisă în careul sucevean, la scorul de 1-1, toată lumea a văzut henţ la oaspeţi, numai arbitrul Feşnic, nu!
Ei bine, antrenorul ,,stegarilor”, Cornel Ţălnar a povestit la conferinţa de presă de după meci, ce i-ar fi spus Feşnic, atunci când a venit la marginea spaţiului tehnic, după faza incriminată, pentru a calma spiritele : ,,A recunoscut că a fost henţ, dar mi-a mai zis că deja a dat un penalty”… Incredibil, dar adevărat!
În altă ordine de idei, Cornel Ţălnar a dezvăluit şi faptul că mai mulţi jucători de la FC Braşov au făcut perfuzii în această săptămână şi chiar înaintea partidei, după toxiinfecţia alimentară suferită la Rm Vâlcea, în etapa precedentă!
Cu toţii au fost puşi cât de cât pe picioare şi eu jucat exemplar, făcând sacrificii mari şi apărând reduta proprie şi victoria…Bravo lor !
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.