Unda verde spre Senat pentru Aeroportul Brasovului

Unda verde spre Senat pentru Aeroportul Brasovului

0 489

Comisia Juridica a aprobat miercuri proiectul de modificare a legii de trecere a terenului aeroportului din proprietatea statului in proprietatea judetului brasov. In plenul Comsiiei proiectul a fost sustinut de parlamentarii brasoveni iar la sedinta a participat si presedintele Consiliului Judetean Adrian Vestea

Comisia Juridica a aprobat miercuri proiectul de modificare a legii de trecere a terenului aeroportului din proprietatea statului in proprietatea judetului brasov. In plenul Comsiiei proiectul a fost sustinut de parlamentarii brasoveni insa la sedintaa participat si presedintele Consiliului Judetean Adrian Vestea.
Seful administratiei judetene brasovene le-a explicat senatorilor din comisie de ce este necesar sa se adopte acest act normativ ce va permite continuarea lucrarilor la aeroport.
Adrian Vestea s-a declarat incantat de implicarea tuturor parlamentarilor de Brasov in sustinerea proiectului. Imediat ce Parlamentul va scoate o lege care sa fie aplicabila, Consiliul Judetean impreuna cu Municipalitatea vor putea sa treaca la realizarea acestui obiectiv extrem de important pentru brasoveni, considera Vestea.
La sedinta Comsiiei Juridice au participat dintre parlamentarii brasoveni, senatorii PNL Marius Neculoiu si Nicolae Vlad Popa, senatorul PSD Marius Coste si deputatii liberali Gabriel Andronache si Maria Grecea. Raportul a fost adoptat cu unanimitate de voturi si va fi transmis plenului Senatului pentru dezbatere si adoptare in procedura de urgenta.
Cel mai probabil proiectul de lege privind trecerea terenului aeroportului Brasov Ghimbav din proprietatea statului in proprietatea consiliului judetean va fi suspusa plenul Senatului saptamana viitoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.