Problema Aeroportului stârneste ceva zânzanie printre politicieni! Cine minte?

Problema Aeroportului stârneste ceva zânzanie printre politicieni! Cine minte?

0 462

Ca politician, indiferent daca esti in Opozitie sau la Putere da bine sa vorbesti de aeroport. Aproape in toate campaniile electorale de dupa anul 2000 s-a vorbit de aeroport si aceste vorbe goale vor continua pana cand vor incepe decontarile pentru promisiunile neacoperite si mai ales pentru fraudele care sunt inregistrate in acest Proiect. Atentie, nu le-a fost suficient sa fure din Bugetul judetului au luat si credite de pe la banci straine!
Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, dupa ce saptamana trecuta sefii politici de la Putere s-au imăpunat cu realizarie marete in „Problema Aeroportului”, a făcut apel la conducerile Primăriei și Consiliului Județean Brașov, respectiv către George Scripcaru și Adrian Veștea,  „să aibă o minimă doză de respect față de brașoveni și să nu mai folosească Aeroportul în scop pur electoral”. Eu chiar imi pun problema daca nu au doza la ei ce le vor face cei de la PSD? Vor da ordinele necesare cei de la PSD consilierilor judeteni care reprezinta partidul sa ceara o comisie serioasa de ancheta in Problema Aeroportului? Vom vedea!

Dunca susţine că sunt prea mulți ani de când se fac discuții, întâlniri fără niciun rezultat concret, „în afară de acea pistă, care se degradează. S-au jucat cu terenul, s-au împotrivit ani de zile, l-au inaugurat de câteva ori și atât. Ar trebui să accepte faptul că lucrurile nu mai sunt ca pe vremea lor, să nu mai vină cu vorbe goale, noua clasă politică trebuie să se pună la aceeaşi masă”, se arata intr-o declaratie preluată de catre NewsBv.ro..

Lideurl PSD Braşov spune că liberalii ar trebui să înţeleagă că toată lumea s-a săturat de aceste jocuri de imagine, iar când mută un dosar de pe un birou pe celălalt, anunţă imediat în conferinţă de presă, iar în realitate nu se întâmplă nimic.

Marius Dunca: PNL ne minte de zece ani în problema Aeroportului

„Au făcut un  apel la parlamentarii brașoveni fără a-i invita să stea toţi la o masă, pentru a discuta. Au criticat Legea Chiriac şi acum constată ca este cea mai bună lege. Niciun om politic nu are dreptul sa amaneteze viitorul braşovenilor şi nu ar trebui să se joace cu vorbe goale. În schimb, i-am văzut, şi m-a deranjat, la conferinţa de presă comună, râzând cu gura până la urechi. Adică ai proiecte de interes maxim şi tu ai chef de glume, nu se face aşa ceva”, a afirmat Dunca.
Seful pesedistilor susţine că, pe vremea când era în fruntea Protecţiei Consumatorilor, a aflat ce înseamnă „practici comerciale incorecte”, adică înşelătoare, „atunci când vii să vinzi o iluzie, era amenda cea mai mare. Cred că braşovenii ar trebui să-i sancţioneze pe aceşti parlamentari şi Partidul Naţional Liberal, pentru că ne mint de zece ani”. Mai mult acesta susține că militează pentru o colaborare şi o comunicare cu toate partidele, iar PSD sprijină absolut toate proiectele care sunt în interesul Braşovului, pentru dezvoltare, respectiv parlamentarii PSD vor susține proiectul de lege pentru acordarea terenului pentru Aeroport, „numai să se facă ceva”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.