Liderii PNL se reunesc in Poiana Brasov la Liga Alesilor Locali

Liderii PNL se reunesc in Poiana Brasov la Liga Alesilor Locali

0 706

Potrivit lui Dragos David, prim-vicepresedinte PNL Brasov, se vor discuta care componente din dezvoltarea locale vor intra in programul de guvernare si de asemenea Biroul Permanent National va prezenta draftul de program de guvernare astfel incat sa poata fi aduse imbunatatiri in cea mai scurta perioada

In 25 si 26 august vor fi dezbatute teme de interes regional cum ar fi programele de dezvoltare si fondurile europene care pot fi atrase pe regiuni. Conducerea partidului va prezentat si varianta in care se gaseste in prezent programul de guvernare.
Potrivit lui Dragos David, prim-vicepresedinte PNL Brasov, se vor discuta care componente din dezvoltarea locale vor intra in programul de guvernare si de asemenea Biroul Permanent National va prezenta draftul de program de guvernare astfel incat sa poata fi aduse imbunatatiri in cea mai scurta perioada.
Organizatia PNL Brasov si-a propus ca la Liga Alesilor Locali sa discute in primul rand proiectele de infrastructura atat de necesare Brasovului, cum sunt Aeroportul Brasov-Ghimbav si Autostrada Comarnic-Brasov. pnl liga alesi1

Liberalii brasoveni isi doresc, de asemenea, modificarea codului muncii astfel incat sa permita angajatorilor calificarea la locul de munca si sa ofere facilitati fiscale pentru agentii economici care investesc in calificarea personalului.
Liberalii brasoveni vor, de asemenea, ca elevii sa beneficieze gratuit de orientare scolara si profesionala la clasele a saptea si a XI-a din partea consilierului scolar.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.