Atlete promitatoare la Liceul cu Program Sportiv

Atlete promitatoare la Liceul cu Program Sportiv

0 492

Liceul cu Program Sportiv Brasov are cinci fete care fac performanta la atletism in competitii interne. Antrenoare le este profesoara Georgeta Nazarie, care se mandreste cu o astfel de echipa, care a obtinut de-a lungul anilor rezultate excelente la stafeta si individual.

Liceul cu Program Sportiv Brasov are cinci fete care fac performanta la atletism in competitii interne. Antrenoare le este profesoara Georgeta Nazarie, care se mandreste cu o astfel de echipa, care a obtinut de-a lungul anilor rezultate excelente la stafeta si individual. Desi are doar 15 ani, Adina Circiogel a reusit la concursul national de anul acesta de la categoria Junioare II sa bata baremul. Reusita ii va asigura participarea peste un an la Balcaniada si la campionatele europene.
La 15 ani, Adina a castigat deja 50 medalii la concursuri nationale si numeroase crossuri. De sase ani practica atletismul iar cel mai important concurs pentru ea a fost anul acesta, la Junior II, unde desi concurentii au fost mai mari cu doi ani decat ea, a reusit sa isi faca baremul pentru Balcaniada si pentru campionatele europene. Din pacate, nu a putut participa pentru ca nu are inca 16 ani. De fapt, a scos un timp de 56:73 si astfel a batut baremul cu 50 de sutimi. Adina spune ca a facut multe sacrificii pentru a practica atletismul insa satisfactia in urma concursurilor este mult mai mare. Asteapta cu nerabdare sa implineasca 16 ani pentru a putea lua parte la toate concursurile internationale. Dubla campioana nationala la categoria a treia, Adina, va putea participa la anul la campionatele europene de cadeti.liceu sportiv bv1
Medaliile si performantele fetelor de la Liceul Sportiv asigura o revigorare a atletismului in Brasov. Antrenoarea Georgeta Nazarie le considera pe fete copiii ei, pentru ca le-a indrumat pasii catre atletism de la varste fragede.
Andreea Muntean are 17 ani si practica atletismul din clasa a V-a.
Colegele ii sunt ca niste surori si este recunoscatoare si profesoarei care le pregateste pentru competitii. Isi doreste sa dea la o facultate de sport si sa devina profesor de sport sau antrenor.
Teodora are tot 17 ani si a obtinut pana acum patru medalii, trei dintre ele, impreuna cu fetele, la stafeta. Inca din generala a facut atletism, insa niste probleme de sanatate au impiedicat-o atunci sa mai exerseze. Antrenoarea Georgeta Nazarie a ajutat-o sa isi reia antrenamentele si a ajuns astfel sa participe la competitii nationale.
Cel mai mare vis al antrenoarei si al fetelor ramane insa participarea la Jocurile Olimpice de vara din 2020 de la Tokyo.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.