In pragul unui scandal – suspiciuni de pile la examene la Directia...

In pragul unui scandal – suspiciuni de pile la examene la Directia Vamala Brasov!!

0 965

Potrivit celor care ne-au semnalat situatia, cele mai mari punctaje le-au obtinut trei persoane care, nu intamplator, spun angajatii, au diverse grade de rudenie – fiica, sot si fin – cu cateva personaje din structura de conducere a Directiei Vamale Brasov. Mai mult, spun contestatarii examenelor, unele dintre cei punctati foarte bine de catre comisia de examinare n-ar fi lucrat niciodata in domeniile pentru care au dat examen

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice a organizat un concurs pentru ocuparea unor posturi vacante la Directia Vamala Brasov. La examenul scris s-au prezentat 27 de candidati, dintre care au fost admisi19. Prima etapa a concursului a avut loc marti, 28 iunie, si a constat intr-un examen scris, iar interviul a fost organizat ieri.
Potrivit Danielei Hintea, inspector superior in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, examenul a fost dat si pentru Directia Vamala si pentru birourile subordonate acesteia.vama
Informatiile oferite de catre reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice s-au rezumat la aceste date seci legate de procedura de examinare.
Nimeni nu a dorit, insa, sa comenteze versiunea unora dintre angajatii Vamii cu privire la persoanele care au obtinut cele mai mari note.
Potrivit celor care ne-au semnalat situatia, cele mai mari punctaje le-au obtinut trei persoane care, nu intamplator, spun angajatii, au diverse grade de rudenie – fiica, sot si fin – cu cateva personaje din structura de conducere a Directiei Vamale Brasov.
Mai mult, spun contestatarii examenelor, unele dintre cei punctati foarte bine de catre comisia de examinare n-ar fi lucrat niciodata in domeniile pentru care au dat examen. Probabil ca astazi conducerea Directiei Vamale Brasov va binevoi sa clarifice suspiciunile legate de accederea in functii a celor contestati.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.