Scandalul din PER infesteaza noua administratie

Scandalul din PER infesteaza noua administratie

0 535

Dupa ce conducerea centrala a Partidului Ecologist Roman i-a exclus, presedintele organizatiei judetene Brasov, Ionel Goidescu si Nicolae Onica au contestat in instanta modul in care s-au constituit Consiliul Judetean Brasov si Consiliul Local Brasov. Goidescu a contestat si la partid excluderea sa, pretinzand ca motivele excluderii sunt injuste

Dupa ce conducerea centrala a Partidului Ecologist Roman i-a exclus, presedintele organizatiei judetene Brasov, Ionel Goidescu si Nicolae Onica au contestat in instanta modul in care s-au constituit Consiliul Judetean Brasov si Consiliul Local Brasov. Goidescu a contestat si la partid excluderea sa, pretinzand ca motivele excluderii sunt injuste.
Dupa ce a condus filiala judeteana in ultimii doi ani si a reusit sa faca din partid a treia forta politica din judet, Ionel Goidescu a fost exclus de conducerea cgoidescuentrala pe motiv ca nu a vrut sa faca alianta cu PNL.
Acum, dupa alegeri, si celelalte doua filiale ale ecologistilor care au obtinut rezultate aproape la fel de bune ca la Brasov s-au aliat cu PSD, insa nimeni nu a luat vreo masura impotriva lor, astfel ca Goidescu a decis sa conteste excluderea sa.
Mai mult, fostul lider al ecologistilor contesta si constituirea Consiliului Judetean Brasov, iar colegul sau Nicolae Onica, a contestat constituirea Consiliului Local Brasov.
Fostii colegi de partid ai lui Ionel Goidescu nu au vrut sa ofere prea multe comentarii si s-au multumit sa aminteasca faptul ca acesta nu mai face parte din partid.
In urma excluderilor, din Consiliul Local Brasov fac parte Adina Donosa si Marius Comsa, cel din urma in locul lui Nicolae Onica.
In Consiliul Judetean sunt trei ecologisti, Ionel Spinean, Mariana Sebeni Comsa si Nicolae Postolache. Din acest for ar fi trebuit sa faca parte si Ionel Goidescu, care spera inca sa depuna si el juramantul in momentul in care justitia ii va da dreptate.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.