Doi zarnesteni – retinuti in cazul profesoarei ucise

Doi zarnesteni – retinuti in cazul profesoarei ucise

0 540

Politistii au retinut joi doi zarnesteni suspectati ca, alaturi de nepotul femeii, retinut deja, au pus la punct un plan pentru a obtine bani de la profesoara de sport de Colegiului Remus Radulet din Brasov

Alti doi barbati au fost retinuti in cazul profesoarei gasita moarta pe Transfagarasan. Politistii au retinut joi doi zarnesteni suspectati ca, alaturi de nepotul femeii, retinut deja, au pus la punct un plan pentru a obtine bani de la profesoara de sport de Colegiului Remus Radulet din Brasov.
Potrivit unor surse din interiorul anchetei, cei doi barbati au mers la apartamentul din Brasov al victimei si au cerut de la un vecin numarul de telefon al profesoarei, motivind ca sunt de la Electrica si vor sa o ajute pe femeie sa-si rebranseze la retea casa din Bran. In masina in care se afla si nepotul femeii, Viorica Borzos a fost luata la bataie de cei trei pentru a le spune unde isi tine banii. catuse
Anchetatorii banuiesc ca femeia ar fi fost ucisa pe raza localitatii Rasnov. Nici unul dintre suspecti nu a recunoscut fapta.
Viorica Borzos, care preda de 26 de ani educatie fizica la Colegiul Tehnic Remus Radulet, a fost gasita moarta in data 9 mai, cu urme de lovituri pe corp, pe Drumul National 7 C – Transfagarasan, la aproximativ 15 metri de sosea. In data de 19 mai, procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Sibiu au decis retinerea nepotului profesoarei, despre care se stia ca o amenintase de mai multe ori ca o va ucide.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.