15 candidati pe 224 de panouri electorale in Brasov

15 candidati pe 224 de panouri electorale in Brasov

0 637

Primaria Brasov a amplasat în oras 224 de panouri pentru afisele electorale ale celor 15 candidati la fotoliul de primar. Un afis electoral amplasat în locurile special amenajate nu poate depasi dimensiunile de 50 pe 35 de cm iar cel prin care se convoaca o reuniune electorala nu poate avea mai mult de 40 cm pe 25 cm

Primaria Brasov a amplasat în oras 224 de panouri pentru afisele electorale ale celor 15 candidati la fotoliul de primar. Un afis electoral amplasat în locurile special amenajate nu poate depasi dimensiunile de 50 pe 35 de cm iar cel prin care se convoaca o reuniune electorala nu poate avea mai mult de 40 cm pe 25 cm. Panourile vor fi amplasate în 27 de locuri, in fiecare din care pot fi instalate intre 8 si 10 panouri.
„ Ar fi frumos si corect din partea candidatilor sa nu tapeteze aceste panouri electorale doar cu candidatii lor si sa lase si celorlalti candidati posibilitatea de a-si promova candidatii într-un cadru corect si civilizat”, i-a sfatuit ieri pe competitori Claudiu Sandu, loctiitorul presedintelui BEM.
Reprezentantul Biroului Electoral Municipal le reaminteste celor 15 candidati la Primarie drepturile si obligatiile care le revin fiecaruia în cursa pentru fotoliul de primar – sa desfasoare o campanie electorala în limitele bunului simt si cu respectarea ordinii si linistii publice, sa nu promoveze sloganuri sau mesaje cu caracter xenofob sau care sa incite la ura sau la alte manifestari de acest gen.
Pentru Consiliul Local liste complete de 34 de persoane au depus:alegeri2
– PNL,
– PSD,
– UDMR,
– PER,
– UNPR,
– FDGR,
– ALDE.
Mai sunt inscrisi in lupta electorala si PND cu 32 de persoane, PMP 22 de persoane, PN 17 , PSR 14 , PRM 9 iar PPU 8 persoane. La consiliul local exista si un candidat independent.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.