RAT – prestatoare de servicii cu performanta slaba

RAT – prestatoare de servicii cu performanta slaba

0 574

Regia Autonoma de Transport Brasov a fost inclusa in categoria serviciilor publice cu performanta slaba, in urma unui audit realizat de Fundatia Progress, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei si 13 biblioteci judetene din tara

Regia Autonoma de Transport Brasov a fost inclusa in categoria serviciilor publice cu performanta slaba, in urma unui audit realizat de Fundatia Progress, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei si 13 biblioteci judetene din tara.
La proiectul desfasurat in perioada octombrie 2015 – aprilie 2016, au participat 250 de voluntari, iar peste 1.600 de cetateni au completat chestionare de analiza a perceptiei. In fiecare din cele 16 orase din tara s-a apelat la un esantion de 115 cetateni – in medie 60 pentru primarie si 55 pentru serviciile publice auditate.
RAT Brasov a obtinut 16,10 puncte (dintr-un indice al performantei cuprins intre 10 si 50), ceea ce a plasat-o in rindul institutiilor cu o performanta slaba.
In randul primariilor evaluate in proiect Primaria Brasov a obtinut 23 de puncte, fiind inclusa in categoria administratiilor publice cu performante medii. De altfel, niciuna din cele 14 primarii evaluate nu a obtinut un punctaj suficient de bun incit sa fie considerata de performanta ridicata.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.