Avarie in zona Garii la o magistrala a Companiei Apa

Avarie in zona Garii la o magistrala a Companiei Apa

0 533

Mii de brasoveni care locuiesc pe Bulevardul Garii, Strazile Harmanului, 13 Decembrie, Bulevardul Victoriei si Grivitei au ramas vineri dimineata fara apa rece. Echipele de interventie ale Companiei APA au mers pe teren pentru a remedia situatia dupa ce constructorul care efectueaza lucrari la reteaua de termoficare a orasului in zona Garii a rupt o conducta magistrala de apa

Mii de brasoveni care locuiesc pe Bulevardul Garii, Strazile Harmanului, 13 Decembrie, Bulevardul Victoriei si Grivitei au ramas vineri dimineata fara apa rece. Echipele de interventie ale Companiei APA au mers pe teren pentru a remedia situatia dupa ce constructorul care efectueaza lucrari la reteaua de termoficare a orasului in zona Garii a rupt o conducta magistrala de apa.
In jurul orei 09.00, Compania APA a fost anuntata ca respectiva magistrala a fost sparta pe Bulevardul Garii, Nr. 2, intre blocuri. Carosabilul de pe Bulevardul Garii, in zona giratoriului cu 13 Decembrie si Aurel Vlaicu, a fost inundat in 20 de minute.
Echipele de interventie de la Apa au oprit furnizarea si, cu ajutorul a doua pompe mari, s-au apucat de golit santul cu apa pentru a avea acces la conducta avariataavaria apa1
Angajatii Companiei au lucrat continuu pentru repunerea in functiune a serviciului sistat din cauza muncitorilor de la firma care se ocupa de reabilitarea retelelor care apartin societatii Tetkron, a declarat Sava Teodor, director de exploatare in cadrul Companiei APA La dispozitia cetatenilor din zona Garii a fost pusa o cisterna cu apa pentru situatii de urgenta. Compania APA a remediat avaria in cursul dupa-amiezii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.