Pesedistii afla astazi numele candidatului la Primaria Brasov

Pesedistii afla astazi numele candidatului la Primaria Brasov

0 411

Candidatii PSD la Brasov nu se stabilesc „pe un colt de masa sau pe genunchi”. Este atentionarea transmisa de senatorul Viorel Chiriac, presedintele executiv al PSD Brasov, dupa ce Catalin Leonte, demisionarul reprimit in partid pe usa din dos, a anuntat ca a fost trimis de Liviu Dragnea la Brasov sa refaca listele din tot judetul

Candidatii PSD la Brasov nu se stabilesc „pe un colt de masa sau pe genunchi”.
Este atentionarea transmisa de senatorul Viorel Chiriac, presedintele executiv al PSD Brasov, dupa ce Catalin Leonte, demisionarul reprimit in partid pe usa din dos, a anuntat ca a fost trimis de Liviu Dragnea la Brasov sa refaca listele din tot judetul.
Viorel Chiriac le reaminteste lui Catalin Leonte si Mihai Mohaci, impus de la centru presedinte interimar la PSD Brasov, ca listele sunt deja validate de catre organismele interne ale partidului. semn intr
In plus, Comitetul Executiv Judetean a dezbatut si validat candidaturile pentru toate organizatiile municipale, orasenesti si comunale, astfel incat schimbarea acestora se poate face numai prin validarea aceluiasi Comitet.
Social-democratii brasoveni afla joi cine este candidatul oficial al partidului, functie pe care si-o disputa acum cu invective Razvan Popa, validat de organizatia locala, si Catalin Leonte, pretinsul independent impus de presdintele PSD Liviu Dragnea la Brasov.
In incercarea de a-si adjudeca postul de candidat, Popa si Leonte se acuza acum reciproc ca fac jocurile unor grupuri de interese.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.