Masha si Grisha gusta libertatea in Sanctuarul de la Zarnesti

Masha si Grisha gusta libertatea in Sanctuarul de la Zarnesti

0 400

Daca Masha a fost cea care s-a bucurat prima de libertate, Grisha a iesit mai tarziu din camera de carantina dupa ce a fost examinat de medicul veterinar al Asociatiei Milioane de Prieteni. Intalnirea dintre cei doi a fost plina de emotie si temeri.

La cateva zile dupa ce au fost eliberati in tarcul rezervatiei Liberty din Zarnesti Masha si Grisha se joaca in sfarsit impreuna! Imaginile cu harjoneala celor doi ursi, surprinse de angajatii sanctuarului, sunt de-a dreptul savuroase. Animalele salvate de la o moarte sigura par sa fi scapat de toate temerile si de lipsa de incredere iar acum exploateaza jarcul si se joaca cat e ziua de lunga.
Daca Masha a fost cea care s-a bucurat prima de libertate, Grisha a iesit mai tarziu din camera de carantina dupa ce a fost examinat de medicul veterinar al Asociatiei Milioane de Prieteni.
Intalnirea dintre cei doi a fost plina de emotie si temeri. Desi au fost vecini de cand se știu, cei doi ursuleți nu au socializat niciodata pana acum, pentru ca nu au avut sansa sa se vada, ci doar sa iși auda sunetele și sa se adulmece.masha si grisha1
Drept urmare, Grisha este inca temator cand Masha, care vrea sa se joace, se apropie mult mai curajoasa de el.
Va mai dura o perioada pana cand cei doi se vor acomoda unul cu celalalt si cu libertatea.
Masha si Grisha vor fi eliberați alaturi de ceilalti ursi, atunci cand specialistii din rezervatie vor hotari ca sunt pregatiti pentru aceasta noua schimbare din viata lor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.