Designer cu … scaun la cap expune la Brasov

Designer cu … scaun la cap expune la Brasov

0 711

Expozitie cu scaune restaurate, personalizate si prinse pe tavan, cu reprezentari ale unor personaje inedite. Irina Neacsu, designer de interior si arhitect s-a indragostit de orasul de sub Tampa si a adus cateva obiecte de mobilier create de ea

Expozitie cu scaune restaurate, personalizate si prinse pe tavan, cu reprezentari ale unor personaje inedite. Irina Neacsu, designer de interior si arhitect s-a indragostit de orasul de sub Tampa si a adus cateva obiecte de mobilier create de ea. Artista pregateste o colectie de scaune personalizate cu tema Brasov, al carei pilot este un scaun pictat in ulei cu imaginea Portii Schei.
Irina Neacsu este din Sibiu, locuieste in Bucuresti, acolo unde si-a si inceput afacere. De ceva timp, Brasovul i-a devenit oras adoptiv.
Expozitia „Femei cu scaun la cap” inchide luna femeii, intr-un ton de zambet, umor si ludic, caracteristice brandului Irina Neacsu.
Designerul reuseste sa dea viata obiectelor de mobilier prin reprezentarea unor personaje, de cele mai multe ori inspirate din realitate, cu povesti deosebite. scaun la cap1
Un scaun restaurat negru cu Poarta Schei este cel mai nou obiect de mobilier personalizat, lansat anul trecut la Paris. In toamna, brasovenii vor putea admira si cumpara si alte scaune din colectia CER, dedicata Brasovului.
Colectiile sunt lansate anual in cadrul Targurilor internationale de la Paris sau Milano; in acest an, artista va merge cu propriile creatii la Miami.
Printre personajele create si reprezentate de artista se numara Ms. Due, o domnisoara de pension, Mrs. Squirrel – o veverita agera, cuplul Filip si Margo, o balerina dar si ilustrarea unei imagini din cartea Tara Emotiilor, pe care artista a lansat-o.
Artista a reusit sa vanda peste o suta de astfel de scaune, atat in tara, cat si peste hotare, in cinci ani de activitate, de cand a inceput sa-si hraneasca pasiunea pentru obiectele de mobilier vechi.
Cele sapte scaune-personaj pot fi admirate pana pe 14 aprilie in localul situat in Piata George Enescu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.