Minora abuzata de concubinul mamei

Minora abuzata de concubinul mamei

0 511

Un barbat de 35 de ani din Vulcan a incercat ca intretina relatii sexuale cu fetita in varsta de 7 ani a concubinei sale. Fetita mai are un frate, in varsta de doar un an si jumatate, nascut in Norvegia in timp ce al doilea frate, in varsta de 10 ani, este in continuare cautat de politie

Un barbat de 35 de ani din Vulcan a incercat ca intretina relatii sexuale cu fetita in varsta de 7 ani a concubinei sale. Fetita mai are un frate, in varsta de doar un an si jumatate, nascut in Norvegia in timp ce al doilea frate, in varsta de 10 ani, este in continuare cautat de politie.

Fetita de 7 ani locuia intr-o casa din Vulcan alaturi de concubinul mamei plecata la cersit in Norvegia, de unde a fost repatriata in urma cu ceva vreme. A plecat din nou, dupa ce si-a lasat copiii in grija concubinului si a proprietarilor casei unde locuiau cu chirie. Proprietarii au fost cei care au sesizat in urma cu doua zile politia dupa ce au observat comportamentul barbatului fata de fetita.

Potrivit Daniela Luca – director adjunct DGASPC Brasov, institutia a fost sesizata de Politia Vulcan iar miercuri dis-de-dimineata au preluat fetita in regim de urgenta la Centrul de la Codlea.

Mezinul familiei este cetatean norvegian pentru ca a fost nascut acolo insa a fost repatriat impreuna cu mama sa in urma cu ceva vreme. Micutul a fost plasat la un asistente maternal. Al doilea baiat al familiei este, insa, de negasit. Ultima oara copilul se afla la un

unchi matern care a plecat la randul lui in strainatate.viol3

Barbatul de 35 de ani , concubinul femeii a fost adus in fata procurorilor Parchetuli de pe langa Judecatoria Zarnesti, unde da explicatii pentru gesturile sale iar medicii legisti vor stabili daca micuta are leziuni pe corp.

In functie de rezultatul lor va fi incadrata fapta pentru care va raspunde in fata legii. Protectia Copilului va demara si o actiune in instanta pentru decaderea mamei din drepturile parintesti.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.